Een Photo booth huren

Ik had vier maanden terug een feest georganiseerd. Dat feest ging speciaal over de goede oude tijden. Ik had toen alles geregeld, maar voor mijn gevoel miste ik wat. Ik probeerde er dus achter te komen wat ik miste. Ik vroeg nog aan mijn vrouw wat ze allemaal zag in de jaren 90. Mijn vrouw wist hier toen geen antwoord op te geven. Dezelfde avond, toen we aan tafel zaten kwam ze op het beste idee ooit. Ze vertelde mij dat ik een photobooth moest huren. Dat stond namelijk overal in de jaren 90. Ik vond dit zelf ook een super idee. Een fotohokje waar je foto’s direct kan uitprinten. Ik was de volgende dag direct in de auto gestapt om een photobooth te gaan huren. Toen ik daar aankwam zocht ik de beste uit. Ik snapte zelf toen echt niet hoe ik een photobooth kon vergeten mee te nemen in mijn thema. Ik kon de photobooth huren voor de dag van het feest. Dit vond ik toen prima en ben direct verder gegaan organiseren.

Photo booth hurenTerug naar de jaren 90

Toen het eindelijk de dag van het feest was, werd de photobooth geleverd. Ik heb hem toen geplaatst op een mooi plekje en heb hem toen ook nog wat versierd met sfeervolle lichtjes. Ik was super blij met de photobooth en kon daarom ook niet wachten tot het feest was begonnen. Het was acht uur en het feest was net begonnen. Ik zag iedereen heel nieuwsgierig kijken naar de photobooth. Heel veel mensen hadden ook direct een foto gemaakt. Het leek me namelijk wel echt leuk want je hebt je herinnering dan nog altijd in een foto. De hele avond was het wel druk bij de photobooth, er was geen moment dat het rustig was bij de photobooth. Hierdoor wist ik ook dat het huren van de photobooth een erg goed idee was.

Resultaat

Mijn vrouw kwam later op het feest. Toen ze aankwam en ze de photobooth zag was ze helemaal verkocht. Ze wou dat ik met haar een foto ging maken om onze herinneringen vast te leggen. Ik vond dit dus een goed idee en ben daarom samen met haar in de photobooth gaan zitten. Mijn vrouw was super trots op me en vertelde mij dat ik alles super mooi had versiert. Toen rond drie uur in de nacht was het feest afgelopen. Toen iedereen weg was gingen we nog even met z’n allen wat drinken die hadden meegeholpen aan dit feest. Iedereen vertelde mij dat de photobooth perfect was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *